ZTE і Huawei хочуть налагодити виробництво в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE і Huawei хочуть налагодити виробництво в Індії

Фондовий ринок
157
Китайські виробники телекомунікаційного обладнання і смартфонів ZTE та Huawei розглядають можливість відкриття в Індії своїх підприємств. Виробництво всередині країни дозволить компаніям уникнути сплати 20-відсоткового базового мита, введеного урядом у 2018 році.
Про це повідомляє індійське видання The Economic Times (ET).
“Ми дуже уважно розглядаємо питання про доцільність запуску місцевого виробництва. Ми також обговорюємо цю тему з індійською владою”, – заявив в інтерв’ю ET президент ZTE з глобальних продажів Сяо Мин(Xiao Ming). Топ-менеджер додав, що якщо ZTE вдасться домовитися з урядом країни про надання компанії переваг, то вона може перенести до Індії багато зі своїх фабрик.
Huawei, в свою чергу, опрацьовує питання про відновлення місцевого виробництва свого телекомунікаційного обладнання і продукції для корпоративних користувачів. Китайський вендор згорнув виробництво в Індії в 2018 році через невисокий попит і низку інших факторів. Зараз Huawei обслуговує своїх клієнтів в Індії за рахунок імпорту.
“Ми подумуємо про відкриття нового заводу з випуску операторського обладнання та корпоративних рішень. Ми опрацьовуємо це питання зі штаб-квартирою”, – повідомив виданню голова індійського підрозділу Huawei India Джей Чен (Jay Chen).
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас