Intel назвала причину дефіциту процесорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel назвала причину дефіциту процесорів

Фондовий ринок
1208
Поставки процесорів Intel для корпоративних комп’ютерів виявилися досить значними. Корпорація була до цього не готова, що призвело до дефіциту продукції.
Про це в інтерв’ю виданню CRN розповів керівник департаменту продажів Intel Стів Лонг (Steve Long).
“На мою думку, найбільша проблема полягає в тому, що вся галузь, включаючи наших партнерів, недооцінила ситуацію в цілому і те, чому ринок став кращим – тому що він був корпоративним”, – зазначив на конференції Intel Partner Connect Стів Лонг, який відповідає за продажі в підрозділі Intel Client Computing Group.
Цей підрозділ, що спеціалізується на створенні чіпів для десктопів, лептопів та інших пристроїв, приніс Intel в 2018 році більше половини виручки.
За словами Лонга, в 2018 році спостерігався сплеск попиту на комп’ютери в корпоративному секторі, який був викликаний переходом компаній на операційну систему Windows 10 і оновленням ІТ-обладнання.
Нестача процесорів Intel почала спостерігатися в третьому кварталі 2018 року, потім дефіцит став посилюватися. Аналітики Canalys вважають, що проблема з поставками чіпів Intel почне вирішуватися в третьому кварталі в 2019-го, завдяки чому за підсумками другого півріччя ринок ПК зможе повернутися до зростання.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас