ПриватБанк продовжує видачу «теплих кредитів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк продовжує видачу «теплих кредитів»

Особисті фінанси
14116
ПриватБанк продовжує кредитування за програмою «Теплі кредити» для ОСББ та ЖБК.
Як повідомив заступник голови правління банку Олег Сергєєв, сьогодні ПриватБанк і Держенергоефективності уклали договір про запуск «теплих кредитів» в 2019 році.
В рамках програми об’єднання власників житла та житлові кооперативи зможуть отримати кредит до 3 млн грн за спрощеною процедурою, а термін погашення пільгових позик становить до семи років.
«Для ОСББ передбачено державну компенсацію до 40% на утеплення будинків, а в разі проживання в будинку отримувачів субсидій компенсація може зрости до 70%», – нагадав Олег Сергєєв.
У ПриватБанку нагадали, що за умовами програми ОСББ отримують з держбюджету відшкодування від 40% до 70% частини суми «теплого кредиту». Додаткові компенсації надає місцева влада. На сьогодні діють 72 місцеві програми здешевлення «теплих кредитів» для ОСББ.

Мої Fiнанси:

  • Які товари можна купити за допомогою теплого кредиту: теплоізоляційні матеріали, твердопаливні котли, економні лампи, сонячні панелі, металопластикові вікна та двері.
  • Документи для оформлення «теплого кредиту»: паспорт, ідентифікаційний код, довідка про доходи за останні 6 місяців, чек-фактура з магазину, який продає товар, накладна на отримання товару, акт виконаних робіт (якщо проводилося встановлення металопластикових вікон або дверей, утеплення фасаду і т. п.).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас