Виробник смартфонів Vivo планує вийти на ринок України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник смартфонів Vivo планує вийти на ринок України

Фондовий ринок
714
Представники бренду Vivo, який входить до ТОП-5 виробників смартфонів у світі, відвідали український центр радіочастот.
Це може бути першим кроком до виходу бренду на український ринок.
Експерти центру сертифікації та начальник українського державного центру радіочастот Олександр Лисенко ознайомили китайських гостей з особливостями своєї роботи. Ніяких деталей про причини приїзду Vivo не уточнюється.
Представники УДЦР повідомили, що зустріч стала першим кроком для подальшої співпраці. Оскільки основним продуктом Vivo Communication Technology є смартфони, можна припустити, що саме можливість їх запуску розглядає китайський гігант.
Материнською компанією Vivo виступає BBK. Вона ж володіє брендами OPPO і OnePlus. Якщо один бренд вийде на український ринок і побачить потенціал, слідом можливий запуск і флагманського бренду OPPO, і прямих поставок OnePlus.
Чутки про вихід Vivo на український ринок з`явилися в кінці листопада 2018 року. Компанія в грудні нібито приїжджала в країну і спілкувалася з рітейлерами. Офіційних підтверджень цих подій не було.
Коли компанія почне продавати смартфони в країні, невідомо. Але відвідування УДЦР натякає на не настільки віддалений офіційний вихід на ринок.
Оскільки продукти компанії не продаються в Україні, місцевим споживачам бренд більше відомий незвичайними пристроями. Наприклад, V15 Pro з висувною камерою, NEX Dual Display з двома екранами або безкнопковий Apex 2019. З яким саме модельним рядом компанія буде підкорювати Україну, стане відомо ближче до офіційного анонсу.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас