Tesla встановила найбільшу в Азії акумуляторну систему резервного живлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla встановила найбільшу в Азії акумуляторну систему резервного живлення

Технології&Авто
567
Tesla побудувала ще одну систему резервного живлення на базі акумуляторів Powerpack в рекордні для себе терміни – всього за два дні. Цього разу компанія розгорнула сховище на залізничній станції Осака в Японії, де воно буде використовуватися для забезпечення аварійного резервного живлення і для зниження пікових навантажень.
Проект реалізовано у партнерстві з одним з найбільших залізничних операторів Японії компанією Kintetsu.
Згідно з повідомленням на офіційній сторінці Tesla в Twitter, сховище складається із 42 блоків Powerpack загальною ємністю 7 МВт·год, встановлених безпосередньо на залізничній станції. У разі відключення електроенергії система зможе забезпечити подачу живлення (до 30 хвилин) для безпечного переміщення поїзда з пасажирами до найближчої станції.
Залізничний транспорт в Осаці є одним з найбільш завантажених в Японії. Кожен день поїзди перевозять мільйони людей, тому сховище має вирішити проблему з перебоями в електропостачанні. Це буде найбільшою системою резервного живлення в Азії і четвертою в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.
Останнім часом енергетичний напрямок Tesla відіграє все більш помітну роль. Тільки за минулий рік сумарна ємність систем зберігання електроенергії склала 1,04 ГВт·год, що майже в три рази більше, ніж за 2017 рік.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас