Пошта в Gmail стане інтерактивною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пошта в Gmail стане інтерактивною

Технології&Авто
1500
В Gmail з’явилися «динамічні» повідомлення, які дозволяють заповнювати анкети або відповідати на листи, не відкриваючи нової сторінки.
Подібні дії можуть проводитися і на сторонніх сторінках, тільки користувач повинен залишатися авторизованим в пошті і не виходити з неї.
Можна відповісти на коментар в Google Docs через повідомлення, яке “впало” на пошту. Замість окремих листів користувачі будуть бачити актуальні гілки повідомлень. Частково це схоже на форуми або ланцюжки коментарів.
Деякі компанії, на кшталт Booking.com, Nexxt, Pinterest і так далі, вже почали тестувати нову функцію для своїх розсилок. Такий підхід дозволяє зберегти картинку на дошці в Pinterest або подивитися рекомендовані готелі і варіанти оренди в OYO Rooms, не виходячи з пошти.
Спочатку ця можливість буде тільки у веб-версії пошти, але пізніше аналогічна функціональність з’явиться і в мобільних додатках. З таким форматом працюватимуть поштові сервіси Outlook, Yahoo! і Mail.Ru. Адміністраторам поки що доведеться обирати бета-версію.
Основою цього нововведення є технологія Accelerated Mobile Pages (AMP), яку Google використовує для прискорення завантаження сайтів на мобільних пристроях. Вперше версію AMP для Gmail корпорація показала в лютому 2018 року. Технологія була спочатку розроблена для клієнтів G Suite.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас