Ernest Airlines почне польоти з Риму до Одеси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ernest Airlines почне польоти з Риму до Одеси

Фондовий ринок
264
Авіаційна влада Італії (ENAC) надала право лоу-косту Ernest Airlines почати польоти за маршрутом Одеса-Рим з частотою двічі на тиждень.
У документі італійського регулятора від 22 березня, вказується, що заявки на польоти з однаковою частотою – два рази на тиждень – подали два авіаперевізники – Ernest Airlines на Одеса-Рим і Ryanair на Київ-Бергамо.
В ході проведеного конкурсу право на виконання рейсів ENAC надали Ernest Airlines, оскільки авіаперевізник в ході тендеру отримав 60 балів, в той час як його конкурент з Ірландії – 57 балів.
У рішенні зазначено, що польоти Ernest Airlines зможе почати з 19 квітня.
Нагадаємо, в листопаді 2018 року комерційний директор Ryanair Девід О’Брайан заявив, що лоу-кост подав заявки на польоти з трьох міст Італії в Україну і розраховував відкрити рейси вже в 2019 році, проте зіткнувся з труднощами через позицію влади Італії.
«Наприклад, в Італії ми подалися на маршрути з Болоньї, Пізи і Мілана. Замість цього уряд надав дозвіл компанії, про яку ми нічого не чули, з двома літаками, яка, напевно, полетить в Україну. Ми подали в суд в Італії і виграли його. Суд вважає, що це нерозумно – надавати такий важливий напрям такій маленькій авіакомпанії. Сподіваємося, вже в наступному році почнемо літати», – розповів О’Брайан, натякаючи на Ernest Airlines.
Наразі маршрутна мережа Ryanair з України не включає жодного італійського напрямку. 26 березня лоу-кост анонсував запуск в 2019 році рейсів з Харкова до Кракова і Вільнюса, а також з Одеси до Кракова, Катовіце, Вроцлава і Берліна.
Заощадити в подорожах допомагають кредитні картки. Ми якраз відібрали кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє своє життя без польотів.

Вибрати картку для подорожей

За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас