Tesla зірвала строки: народна Model 3 за $35 тис. затримується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla зірвала строки: народна Model 3 за $35 тис. затримується

Фондовий ринок
2085
28 лютого Tesla нарешті відкрила замовлення на «народну» Model 3 за $35 тис. в США, вказавши як орієнтовні строки поставки 2-4 тижні.
Чотири тижні пролетіли непомітно, але Tesla поки що не відвантажила жодного автомобіля. Клієнти, які розмістили замовлення на базову версію Standard Range автомобіля Model 3, повідомляють про отримання офіційних листів про затримку поставки на невизначений термін.
Редактор The Drive Ед Нідермеєр виявив численні повідомлення замовників про затримку поставки на Reddit, а також декількох форумах Tesla (Tesla Motors Club, Tesla Global Owners Club, навіть на офіційному Tesla). Як повідомляється, в цих листах Tesla попереджає про затримку поставки, але при цьому не вказує новий розрахунковий термін. Дехто помітив, що орієнтовні терміни постачання в їх замовленнях на сайті змінилися на 6-8 тижнів (цей же розрахунковий термін поставки вказується при оформленні нового замовлення через сайт Tesla), але представники компанії сказали не звертати уваги на ці терміни. Можна припустити, що компанія розраховує приступити до постачань набагато швидше, але вже зараз очевидно, що в заявлені спочатку терміни Tesla не вклалася – знову.
Деякі з клієнтів стверджують, що незабаром після повідомлення про затримки поставки з ними зв’язалися представники автовиробника, запропонувавши замість базової Standard Range за $35 тис. версію Standard Range Plus, яка має більший запас ходу, за $37,5 тис. Ресурс Electrek підтверджує, що теж бачив подібні повідомлення, але в меншій кількості, ніж The Drive.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас