Huawei анонсувала смарт-окуляри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei анонсувала смарт-окуляри

Технології&Авто
347
У вівторок, 26 березня, компанія Huawei на презентації своїх нових флагманських смартфонів Huawei P30 Pro і P30 в Парижі також представила окуляри Smart Eyewear.
Про це повідомляє видання TechCrunch.
Новий гаджет розроблений спільно з корейським брендом сонцезахисних і оптичних окулярів Gentle Monster. Компанія обіцяє не одну модель, а цілу колекцію.
Huawei позиціонує свої смарт-окуляри як свого роду заміну навушникам. Це має бути пристрій, який дозволить розмовляти по телефону, не вкладаючи нічого у вуха. На пристрої немає кнопок, але для того, щоб відповісти на дзвінок, досить буде натиснути на оправу окулярів.
Антена, зарядний модуль, подвійний мікрофон, набір мікросхем, динамік і акумулятор – все також вбудовано в оправу окулярів. Два мікрофони обладнано технологією, яка дозволяє добре чути і розуміти, що ви говорите, навіть якщо пристрій “сидить” у вас на носі.
Стереодинаміки будуть розташовані прямо над вухами. Це дозволить чути звук, але при цьому ви не будете заважати оточуючим.
При цьому в пристрій не вбудована камера. Huawei хоче уникнути будь-яких суперечок про конфіденційність.
Смарт-окуляри будуть йти в наборі з шкіряним футляром, в який також вбудована основна батарейка ємністю 2200 мАг. Гаджет можна буде замовити в липні 2019 року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас