В аеропорту Бориспіль пояснили 100-мільйонні витрати на розконсервацію терміналу F — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту Бориспіль пояснили 100-мільйонні витрати на розконсервацію терміналу F

Фондовий ринок
2316
Бюджет з відновлення роботи терміналу F в аеропорту Бориспіль, оцінений в 100 млн грн, піде не тільки на ремонт будівлі після майже 5-річної консервації, але і на закупівлю обладнання.
Про це повідомили в прес-службі аеропорту.
Зокрема, аеропорт планує придбати перонну техніку, автобуси для підвезення пасажирів від терміналу до літаків і автобус, що курсує між терміналами F і D.
Також бюджет на розконсервацію включає оновлення техніки для огляду на авіаційну безпеку і витрати на набір і утримання нового персоналу.
«Є план роботи, який виконується поступово в міру виконання фінансового плану. Це пов’язано з тим, що розконсервація «розтягнулася» на два роки. Якісь торги оголошено в системі Prozorro, щось вже закуплено раніше, щось тільки буде оголошуватися і закуповуватися» — зазначили в прес-службі аеропорту.
Довідка Finance.ua:
  • 31 березня 2019 термінал F відновить роботу.
  • Наразі обслуговуватися в ньому вже виявили бажання вісім авіакомпаній: Ryanair, Laudamotion, Yanair, Bravo Airways, Iraqi Airways, SkyUp, Aigle Azur і Air Serbia.
  • Аеровокзальний комплекс ввели в експлуатацію 31 жовтня 2010 року. Він пропрацював до 27 жовтня 2013 року, після чого був законсервований.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас