Kyiv Boryspil Express перевіз 200 тисяч пасажирів, – Кравцов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kyiv Boryspil Express перевіз 200 тисяч пасажирів, – Кравцов

Казна та Політика
552
Швидкісний залізничний експрес, що курсує між Києвом та Міжнародним аеропортом «Бориспіль», перевіз 200-тисячного пасажира. Наразі поїзд здійснив вже понад 6 тисяч рейсів.
Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.
«Нам вдалося реалізувати дійсно якісний та затребуваний проект. Нещодавно, 26 січня, ми зустрічали 100-тисячного пасажира, а сьогодні вже перевезено вдвічі більше. Прогнозуємо, що з початком сезону відпусток у травні-серпні Kyiv Boryspil Express буде користуватися ще більше пасажирів, і ми вже зараз готуємось до цього періоду», – зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
У середньому Kyiv Boryspil Express за місяць перевозить близько 50 тисяч пасажирів. Як показує статистика, найчастіше пасажири обирають Kyiv Boryspil Express у п’ятницю та середу.

Мої Fiнанси:

  • Експрес працює 24/7.
  • Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування, які розміщені на конкорсі над 14-ою колією на вокзалі в Києві.
  • Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах.
  • В аеропорту «Бориспіль» квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи.
  • На станції Дарниця квитки можна придбати в касі № 2.
  • Вартість квитка – 80 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас