ЗАЗ запустив виробництво нового автобуса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗАЗ запустив виробництво нового автобуса

Фондовий ринок
2187
Найбільший український виробник легкових автомобілів Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ), що входить в структуру Української автомобільної корпорації, запустив виробництво нової модифікації автобуса малого класу ЗАЗ А08.
Про це повідомили в прес-службі підприємства.
“Новинка стає логічним продовженням модельного ряду вже впроваджених у виробництві автобусів, серед яких вже є автобус малого класу ЗАЗ А07 і автобус середнього класу ЗАЗ А10. Модель ЗАЗ А08 дозволить в першу чергу задовольнити попит клієнтів на техніку, передбачену для експлуатації на приміських маршрутах, а також буде доступна і в шкільній модифікації”, – повідомили в прес-службі.
Відзначається, що новий автобус побудований на базі шасі Asia Star, тоді як конструкція кузова стала результатом власних розробок українського автовиробника.
«Автобус ЗАЗ А08 оснащується сучасним турбодизельним двигуном виробника силових агрегатів Weichai робочим об’ємом 3 л, потужністю 103/3000 к. с. і крутним моментом 400 Нм. Двигун відповідає екологічному стандарту Євро-5», – йдеться в повідомленні.
Також наголошується, що салон нового автобуса, в оздобленні якого використані антивандальні матеріали, дозволяє перевозити 28 пасажирів, а загальна місткість салону становить 43 пасажири.
Також як стандартне обладнання встановлено автономний обігрівач, а як опція доступний кондиціонер салону.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас