Гаманець Ledger Nano S отримав сертифікат Національного агентства кібербезпеки Франції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гаманець Ledger Nano S отримав сертифікат Національного агентства кібербезпеки Франції

Фінтех і Картки
213
ANSSI підзвітний Генеральному секретаріату з питань національної оборони і безпеки (SGDSN) і сприяє французькому прем’єр-міністру в питаннях оборони і національної безпеки. Згідно зі списком досліджуваних ANSSI продуктів, з 1 червня 2018 року, були сертифіковані 122 з 261 прийнятих до розгляду продуктів.
Всі продукти, які претендують на отримання сертифікату CPSN, проходять серію випробувань в лабораторії ANSSI з тестуванням декількох сценаріїв атак, які ставлять під загрозу безпеку. Агентство оцінює «міжмережевий захист, ідентифікацію, аутентифікацію і доступ, безпеку зв’язку і вбудоване програмне забезпечення».
Ledger підкреслює важливість отримання сертифіката незалежної третьої сторони для підтвердження безпеки свого гаманця і зазначає, що CPSN для Ledger Nano S – це початок зусиль з сертифікації всіх продуктів компанії. У записі в блозі також йдеться, що Ledger проводить власну внутрішню оцінку безпеки під назвою Ledger Donjon, яка перевіряє стійкість продуктів до різних сценаріїв загроз.
Крім того, компанія розробила спеціальну операційну систему BOLOS (Blockchain Open Ledger Operating System) для об’єднання програмних і апаратних стратегій, які підвищують безпеку.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас