OTP Bank купив банк в Чорногорії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OTP Bank купив банк в Чорногорії

Фондовий ринок
626
Чорногорська дочірня структура OTP Bank Crnogorska komercijalna banka підписала угоду про придбання контрольного пакету акцій Societe Generale banka Montenegro – філії Societe Generale Group в Чорногорії. Про це повідомляє прес-служба АТ “ОТП Банк”.
Як йдеться у повідомленні, Societe Generale banka Montenegro є 4-м за величиною банком в Чорногорії, яка активно працює в роздрібному і корпоративному сегментах з часткою ринку 11,5%.
“Таким чином, в результаті останніх придбань OTP Group гратиме вирішальну роль на фінансовому ринку у всій Європі, особливо — у Центральному та Східному регіонах”, — повідомили в банку.
В OTP Bank додали, що фінансове закриття чорногорської угоди очікується в найближчі місяці за умови отримання всіх необхідних дозволів регулювальних органів.
На сьогоднішній день OTP Group працює в 9 країнах регіону, але очікується, що ця цифра зросте до 11 країн завдяки нещодавно підписаній угоді в Молдові і майбутньому фінансовому закриттю албанської угоди.

Довідка Finance.ua

  • АТ ОТП Банк — один з найбільших вітчизняних банків, який представлений на українському ринку з 1998 року. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас