ЄБРР і ЄС відкрили нову програму кредитування малого і середнього бізнесу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР і ЄС відкрили нову програму кредитування малого і середнього бізнесу в Україні

Фондовий ринок
704
Європейський банк реконструкції і розвитку і ЄС запускають кредитну лінію EU4Business-ЄБРР обсягом 60 млн євро для фінансування проектів малих і середніх підприємств в Україні.
Про це повідомив керуючий директор ЄБРР в країнах Східної Європи і Кавказу Маттео Патроне.
“Ми запускаємо зараз кредитну лінію в Україні. Її розмір – приблизно 60 млн євро. Лінія призначена для МСП, для використання підприємствами можливостей, які відкриваються у зв’язку з Угодою про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі між ЄС і Україною”, – сказав він.
За словами М.Патроне, в рамках цієї кредитної лінії позичальники зможуть отримати довгострокові кредити в сумі до 3 млн євро. Кредити будуть надаватися в гривні.
“Ця кредитна лінія – це інтеграція в географічному і економічному плані. Після створення глибокої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між ЄС і Україною перед місцевими компаніями відкрилися численні можливості. Запуск кредитної лінії EU4Business-ЄБРР дає місцевим малим та середнім підприємствам, які забезпечують майже 80% робочих місць в країні, але на які поки припадає лише близько 40% ВВП, додатковий доступ до фінансування для того, щоб вони могли і далі розвиватися, ставати більш конкурентоспроможними і відповідати стандартам ЄС “, – зазначив М.Патроне.
До речі, якщо вам не вистачає коштів на розвиток свого власного бізнесу, зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит онлайн за кілька хвилин. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас