У Дубаї камери зі штучним інтелектом вимірюватимуть рівень щастя людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дубаї камери зі штучним інтелектом вимірюватимуть рівень щастя людей

Технології&Авто
314
Технології штучного інтелекту часом знаходять досить несподівані застосування. Наприклад, в Дубаї представили «розумні» камери, які будуть заміряти рівень щастя відвідувачів центрів обслуговування клієнтів управління по дорогах і транспорту Дубая (RTA).
Дані центри видають права на керування транспортними засобами, здіснюють реєстрацією автомобілів і надають інші подібні послуги населенню.
Система буде покладатися на високоточні камери з технологією штучного інтелекту. Пристрої підключаються по Wi-Fi або Bluetooth і здатні знімати зі швидкістю 30 кадрів на секунду з відстані в 7 метрів.
Зазначається, що представлена ​​технологія буде аналізувати вираз обличчя клієнтів до і після надання їм послуг центру. В результаті система в реальному часі оцінюватиме рівень задоволеності клієнтів і миттєво сповіщатиме співробітників, якщо «індекс щастя» виявиться нижче певного рівня. В цьому випадку можна буде вживати необхідних дій для відновлення рівня задоволеності клієнтів.
Також зазначається, що система буде лише аналізувати емоції на обличчях користувачів, але не буде зберігати фотографії. Завдяки цьому не буде порушена конфіденційність клієнтів RTA, адже система буде працювати без їхнього відома, щоб уникнути спотворення одержуваних даних про емоції.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас