У США запускають 5G у двох містах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США запускають 5G у двох містах

Світ
396
Американський телекомунікаційний гігант Verizon Communications з 11 квітня надасть своїм абонентам в Чикаго і Міннеаполісі доступ до бездротової мережі нового покоління 5G.
Для того, щоб отримати можливість використовувати 5G мережу, клієнтам Verizon знадобиться мобільний телефон Motorola Z3 і пристрій 5G moto mod для підключення до мережі 5G. Послуга доступна абонентам з безлімітним тарифним планом оператора за додаткові $10 на місяць.
Отримавши від оператора пристрій 5G moto mod, вартістю в $50, абоненти Verizon отримають доступ до мережі в перші три місяці безкоштовно, повідомляє CNBC. Вперше Verizon розгорнула мережі 5G в жовтні минулого року в чотирьох американських містах — Х’юстоні, Індіанаполісі, Лос-Анджелесі і Сакраменто.
Абонентам цих міст була запропонована комерційна послуга 5G Home. Verizon першою серед конкурентів надала своїм клієнтам доступ до мережі 5G. Така надшвидкісна мобільна мережа істотно прискорює доступ в інтернет зі сматрфонів. Вона забезпечує швидкість передачі даних в 50-100 разів вище, ніж мережа 4G.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас