Альфа-Банк Україна запрошує на святкування Дня клієнта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна запрошує на святкування Дня клієнта

Особисті фінанси
47
Альфа-Банк Україна продовжує чудову традицію святкування Дня клієнта і запрошує 19-21 березня 2019 року всіх клієнтів завітати до відділень за порцією подарунків та гарного настрою. На клієнтів чекають спеціальні акційні умови обслуговування та привабливі пропозиції, а саме:
  • можливість оформити кредит готівкою зі знижкою до 30%;
    додаткові 0,5% до річної ставки за депозитом у гривні на 3 місяці, незалежно від суми;
  • при оформленні дебетової картки в подарунок – обслуговування на шість місяців незалежно від пакету послуг: Comfort, Ultra чи Platinum;
    знижка 50% на обслуговування при оформленні картки Platinum Black Plus;
  • а ще – по 50 додаткових балів у CASH’U Club за оформлення кредитної картки чи відкриття депозиту протягом трьох святкових днів (бали будуть зараховані до 5 числа наступного місяця).
    Особливі умови будуть діяти й для онлайн-операцій. Лише протягом 19-21 березня клієнти отримають можливість здійснювати будь-які платежі без комісії в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank і мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine.
З наступного вівторка ще приємнішими стануть не лише пропозиції банку, а й атмосфера у відділення, яку створюватиме приємна музика, а кожен, хто завітає, гарантовано отримає солодкий «комплімент» від Альфа-Банку Україна.
Радимо також слідкувати за нашими сторінками у соцмережах, адже до Дня клієнта там буде проведено розіграш корисних подарунків.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас