З'явилися перші зображення джойстика від Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З'явилися перші зображення джойстика від Google

Фондовий ринок
1384
Компанія Google має найближчим часом розповісти докладніше про сервіс потокової трансляції відеоігор, який публічно тестувався за допомогою пригодницького екшену Assassin’s Creed Odyssey.
Тепер же в Мережі з’явилися зображення фірмового ігрового контролера Google, який буде рекомендуватися для користувачів сервісу Project Stream. В цілому ігрові контролери схожі один на одного, вони оснащені двома аналоговими стиками, хрестовиною D-pad, чотирма курками і додатковими кнопками. Відрізняється зазвичай тільки їх розташування і трохи форма корпусу.
У даного контролера також є кнопки Google, мікрофона, а також, імовірно, «Додому» і «Меню». Кнопка мікрофона може не тільки відключати і включати мікрофон, але і запускати Google Assistant. Ці рендери були створені Yanko Design на базі креслень і ескізів, які опубліковані в отриманому компанією Google патенті.
Google з 18 по 23 березня проведе щорічний захід для розробників Game Developer Conference. На ньому і очікується анонс фірмового контролера.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас