Apple дає користувачам 10% бонусів до грошей, доданих в їх акаунти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple дає користувачам 10% бонусів до грошей, доданих в їх акаунти

Фондовий ринок
815
Apple до 14 березня дає додаткові 10% кеша користувачам, які переводять гроші на свої Apple ID акканути з дебетових і кредитних карток.
Про це повідомляє видання Theverge. Щоб додати гроші на свій акканут, користувачеві потрібно: зайти в налаштування свого iPhone, а потім в iTunes & App Store. Там ви натискаєте на свій Apple ID, а потім переглянути Apple ID. Потім натискаєте «Додати кошти в Apple ID», який показує бонуси і ваш баланс.
Додавання $10 дасть вам додатковий долар. Додавання $100 приносить вам додаткові $10 з лімітом $200. При натисканні на один з варіантів вам буде запропоновано оплатити за допомогою Touch ID.
Ця функція доступна і для користувачів iTunes, що використовують персональні комп’ютери. Користувачі повинні перейти і подивитися обліковий запис. На цій сторінці є розділ під назвою «Рахунок Apple ID», де ви можете додати кошти. Натиснувши на будь-яку з опцій, ви автоматично додасте гроші на свій рахунок без підтвердження, тоді як на вашому телефоні доданий крок натискання на Touch ID або введення пароля.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас