До 2020 року бізнес здійснюватиме половину операцій без участі людини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 2020 року бізнес здійснюватиме половину операцій без участі людини

Світ
2135
Вже через два роки 40% операційних процесів на підприємствах будуть налаштовуватися без участі людини.
Такий прогноз зробили в компанії Microsoft на конференції Manufacture talks. IоT & other technologies, яка нещодавно пройшла в столиці.
“Вже до 2019 року 90% виробників вважають, що будуть максимально використовувати хмарні технології для оптимізації процесів постачання, а до 2020 року 40% операційних процесів на підприємстві зможуть налаштовуватися і вчитися без участі людини”, — підкреслили в компанії.
Під час конференції також розповіли, що на підприємствах поступово впроваджуються технології інтернету речей (IoT), однак цей процес нешвидкий.
“Вже сьогодні в Україні їх (IoT — ред.) використовують 2% постачальників обладнання, 47% — не передбачили можливість впровадження в систему IoT, а 51% постачальників обладнання і зовсім не знають про можливості IoT для підприємств”, — йдеться в дослідженні Microsoft.
Як зазначив директор департаменту надання IT-послуг “Метінвест Діджитал” Сергій Федчун, неодмінна умова успішного бізнесу — це трансформація бізнес-процесів за рахунок цифрових технологій (штучного інтелекту, роботизації, доповненої реальності).
“Це точка, яка є потужним драйвером для розвитку підприємства і масштабування успішних бізнес-проектів”, — підкреслив він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас