Tesla представила станцію зарядки Supercharger V3 з подвоєною потужністю (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla представила станцію зарядки Supercharger V3 з подвоєною потужністю (відео)

Технології&Авто
669
Сьогодні компанія Tesla в рамках спеціального заходу на заводі у Фрімонті (Каліфорнія) офіційно представила третє покоління станцій швидкої зарядки для своїх автомобілів Supercharger V3, що вирізняються ще вищою потужністю.
“Кожна точка підключення на станціях Tesla Supercharger V3 зможе забезпечувати пікову зарядну потужність до 250 кВт – всього за п’ять хвилин можна буде отримати ще 75 миль (120 км) до запасу ходу автомобіля, так запевняє виробник.

Нагадаємо, нинішнє друге покоління забезпечує вихідний струм потужністю 120 кВт. Майже дворазове підвищення потужності стало можливим завдяки новій конструкції кабеля з рідинним охолодженням. Новим станціям не потрібно розподіляти енергію між кількома автомобілями – клієнти завжди зможуть отримати максимальну потужність зарядки. Цей розподіл зі зниженням потужності і, отже, швидкості зарядки при великому числі одночасних підключень є одним з головних обмежень старих станцій”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що до широкого розгортання станцій нового покоління Supercharger V3 компанія Tesla приступить наступного місяця. Поки ж є тільки одна станція Supercharger V3. Вона розташована під Фрімонті і доступна тільки обмеженому числу клієнтів з числа учасників програми раннього доступу Tesla. Іншими словами, поки що Supercharger V3 перебуває в стадії бета-тестування, а повноцінний запуск намічено на квітень, коли з’явиться відчутно більше станцій. Як завжди, зроблено це буде оновленням прошивки авто по повітрю.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас