За два місяці українську прописку отримали 136,5 тис. старих іномарок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За два місяці українську прописку отримали 136,5 тис. старих іномарок

544
Закінчення терміну пільгової легалізації автомобілів на єврономерах спровокувало черговий рекорд на первинному ринку легкових автомобілів. Так, в лютому первинну реєстрацію в Україні пройшли 90,8 тис. легкових авто, з яких 85 тис. шт. були імпортовані автомобілі з пробігом.
Про це повідомляє Укравтопром.
В результаті, в порівнянні з лютим минулого року, реєстрації імпортного секонд-хенду виросли майже в 14 разів, а відносно січня поточного року – на 65 відсотків.
Левову частку в цих реєстраціях охопили колишні «єврономери», для яких лютий був останнім місяцем розмитнення за зниженими ставками акцизного податку.
Найбільш популярною маркою у розмитненому секонд-хенді в минулому місяці був Volkswagen – 17 971 авто.
На другому місці Opel, за місяць 9420 автомобілів цієї марки пройшли свою першу реєстрацію в Україні.
Автомобілі марки Audi зайняли третю сходинку на первинному ринку легкових автомобілів, що були в експлуатації, з результатом 7608 машин.
BMW вибрали 6442 українці і це четвертий результат.
Замикає п’ятірку найпопулярніших марок лютого RENAULT, 6120 автомобілів якої поміняли свої іноземні номери на українські.
Всього з початку року свою першу реєстрацію в Україні пройшли 136,5 тис. вживаних легкових автомобілів, ввезених з-за кордону, що в 12 разів більше ніж за аналогічний період минулого року.
За матеріалами:
Укравтопром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас