Через рік в Китаї їздитимуть поїзди зі швидкістю 600 км/год — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через рік в Китаї їздитимуть поїзди зі швидкістю 600 км/год

Світ
1223
Новий високошвидкісний вид транспорту представлять у 2020 році. Такі поїзди будуть використані для міжміського сполучення на відстанях від 50 до 200 кілометрів.
Автоматизовані безпілотні поїзда на магнітній подушці називаються маглев. У Китаї зараз експерти працюють над створенням поїзда, який буде рухатися зі швидкістю 200 км / год. Як розповіли в компанії CRRC Zhuzhou Locomotive Co., Ltd, після введення маглева в експлуатацію він стане найшвидшим поїздом в країні. Однак це триватиме недовго. У 2020 році розробники планують розробити поїзд, який зможе розвивати швидкість, рівну 600 км / год.
Глава компанії Чжоу Сінхе зазначив, що в процесі створення були використані найновіші сучасні технології. Саме завдяки їм поїзди тепер можуть швидше пересуватися і мають більш потужну підйомну тягу. За словами керівництва, через кілька років поїзди матимуть, так званий, «потужнийм мозко». Він дозволить домогтися більшої безпеки під час руху поїзда.
Примітно, що через свою конструкцію маглеви стали першими в світі поїздами, які здатні досягати швидкості 200 км / год. Відомо, що найперші маглеви в Китаї були запущені в 2016 році. За три роки виробництво стало набагато досконалішим, що дозволяє створювати все більш вражаючі поїзди.
За матеріалами:
Урядовий кур’єр
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас