Hyundai планує будувати в Харкові метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai планує будувати в Харкові метро

Фондовий ринок
903
Перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов і глава представництва Hyundai Corporation в Україні Джонг Іль Рйонг обговорили можливість участі компанії в тендері на будівництво метро, ​​а також закупівлю рухомого складу для метрополітену.
Як зазначив Іль Рйонг, Hyundai Corporation “має великий досвід роботи з такими проектами в різних країнах світу, в тому числі в тих, де використовувалися такі ж характеристики метро, ​​як у Харкові”.
“Ми виконуємо роботу під ключ – ставимо повністю нашу систему і рухомий склад. Ми працюємо з урядом Кореї, тому хотіли б продовжувати нашу співпрацю на урядовому рівні в сфері фінансування інших міських проектів”, – заявив глава представництва.
За його словами, згідно з технічними умовами тендеру на закупівлю рухомого складу, це повинні бути енергозберігаючі поїзди нового покоління, оснащені асинхронними двигунами.
Крім цього, перший заступник міського голови Харкова і глава представництва Hyundai Corporation в Україні обговорили можливу співпрацю у сфері розвитку наземного міського електротранспорту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас