5G з'явиться у всіх флагманах, незважаючи на марність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5G з'явиться у всіх флагманах, незважаючи на марність

Технології&Авто
1266
Багато великих мобільних вендорів роблять передчасний крок вперед, оснащуючи смартфони модемами 5G.
Очікується, що до кінця року таких апаратів серед флагманських моделей буде чимало, однак скористатися можливостями мереж нового покоління зможуть зовсім небагато людей — інфраструктура перебуває в зародковому стані, покриття буде мінімальним навіть при всіх зусиллях стільникових операторів.
Активніше за інших 5G просуває компанія Qualcomm, у якої вже є рішення для смартфонів, які, в свою чергу, також анонсовано. Як правило, це «прокачані» версії нещодавно представлених флагманів. Більшість покупців буде віддавати перевагу 4G-смартфонам, пише CNET.
Виняток складуть ті, хто не змінює мобільник раз на півроку-рік, а користується ним як мінімум кілька років. Але і в цьому випадку треба розуміти, що на розвиток мереж 5G потрібен час. Щоправда, вважається, що їх поширення буде динамічнішим за те, що демонстрували мережі LTE. Але затримки будуть спостерігатися в країнах з ринком зв’язку, що розвивається, де слабо поширений зв’язок 4G. За прогнозами фахівців, помітне «вимирання» 4G почнеться в другій половині майбутнього року. Тоді ж, до речі, очікується анонс 5G-смартфона Apple.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас