Київ залучить інвесторів для розвитку велоінфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ залучить інвесторів для розвитку велоінфраструктури

Казна та Політика
369
У Києві проведуть інвестиційні конкурси із залучення інвесторів до створення велосипедної мережі “bike-sharing”.
Про це свідчить розпорядження Київської міської державної адміністрації.
Частина концепції з розвитку велосипедної інфраструктури в Києві буде реалізована на замовлення комунального підприємства “Київський центр розвитку міського середовища”. Впровадження проекту можливе в разі ув’язки велосипедних пунктів прокату системи “bike-shаring” з наявними веломаршрутами або узгодженими (затвердженими) проектними рішеннями трас веломаршрутів. При облаштуванні цих пунктів також врахують транспортну ситуацію, розташування об’єктів за межами червоних ліній, державні будівельні норми, закони України та інші законодавчі акти.
За інформацією департаменту економіки і інвестицій, орієнтовні техніко-економічні показники, перелік конкретних місць для розміщення локацій і інші характеристики по проекту визначить КП “Київське інвестиційне агентство” на етапі виконання підготовчих (передінвестиційних) робіт і підготовки пропозицій до умов інвестиційних конкурсів.
Провести ці конкурси доручили постійно діючій конкурсній комісії з залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва.
Створення велосипедної мережі “bike-shаring” сприятиме поліпшенню екологічних показників, зниженню фінансового навантаження на міський бюджет при реконструкції доріг і магістралей, підвищенню туристичної привабливості столиці, а також залученню інвестиційних ресурсів до економіки Києва.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас