Флагман OnePlus 7 з висувною камерою показали на відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Флагман OnePlus 7 з висувною камерою показали на відео

Технології&Авто
536
Ресурс Pricebaba опублікував підбірку рендерів і відео з 3D-презентацією смартфона OnePlus 7, який готується до випуску і поки не представлений виробником офіційно. Джерелом матеріалу став Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), співвласник ресурсу Slashleaks, відомий по організації витоків через твітер-акаунт @OnLeaks.
OnePlus 7 на перший погляд схожий на попередника. Але є й помітні відмінності. По-перше, тильна камера отримала додатковий сенсор і стала потрійною. По-друге, дисплей тепер займає 95% передньої панелі і не має ніяких вирізів. Це було досягнуто завдяки переміщенню фронтальної камери в висувний модуль.
Смартфон оснащується 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+. Розміри складають 162,6 х 76 х 8,8 мм, з урахуванням виступу камери – 9,7 мм. На нижній грані розміщено порт USB Type-C і решітка динаміка. Верхня кромка дає доступ до модуля фронтальної камери і мікрофона. Об’єм оперативної пам’яті складе 6 ГБ, а ємність акумулятора – 4150 мАг. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 9 Pie з оболонкою Oxygen OS.
Хочете купити новий телефон, але бракує коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас