Volvo представив електромобіль з Android (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo представив електромобіль з Android (фото)

Технології&Авто
1199
Дочірній бренд Volvo представив новий повністю електричний автомобіль Polestar 2.
Виробник заявляє запас ходу до 443 кілометрів завдяки акумулятору ємністю 78 кВт/год. Автомобіль здатний розганятися до 100 км/год за 4,7 секунди. Це пояснюється потужністю в 300 кВт (близько 408 кінських сил).
Ємність багажника склала 404 літри, а фронтальна порожнина вмістить ще 34 літри. Є опції з шістьма варіантами кольорів, 19,5- і 20,4-дюймовими дисками і іншими дрібними деталями на зразок покриття салону.
Звук віддали на відкуп Harman Kardon. Для управління системами авто встановили 11-дюймовий дисплей. Він працює під управлінням Android для мультимедійних систем.
Polestar 2 стане першим автомобілем з використанням універсальної системи від Google. Вона дає доступ до додатків для Android Auto і підтримує механіку оновлень. За замовчуванням користувачі отримують Google Maps, Google Assistant і інше.
Автомобіль з’явиться у продажу в 2020 році. Вартість заявлена ​​от 39 900 євро для Німеччини, за рахунок чого Polestar 2 безпосередньо конкурує з Tesla Model 3. Найдорожча конфігурація коштує 59 900 доларів. Автомобіль з’явиться передусім в Китаї, США, Канаді, Бельгії, Німеччині, Нідерландах, Норвегії, Швеції і Великобританії. Про інші країни в компанії поки розмірковують.
На відміну від дорогого Polestar 1, новинка виглядає більш практичним і масовим варіантом. Крім того, саме друга версія претендує на повноцінне серійне виробництво, що в парі з досвідом Volvo дає надію на стабільний випуск авто без постійних проблем, як це відбувається у Tesla.
Volvo представив електромобіль з Android (фото)
Volvo представив електромобіль з Android (фото)
За матеріалами:
Технот
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас