Volvo представляє нову лінійку гібридних двигунів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo представляє нову лінійку гібридних двигунів

Технології&Авто
1134
Volvo Cars робить ще один крок назустріч реалізації поставлених цілей в галузі електрифікації. Компанія представила абсолютно нові і вдосконалені версії електрифікованих силових установок, якими надалі будуть оснащуватися всі автомобілі бренду.
Компанія оновила наявні гібридні силові установки T8 і T6 Twin Engine і підтвердила, що ці версії (plug-in hybrids) стануть доступними для кожної пропонованої моделі.
У найближчі місяці Volvo Cars також представить лінійку м’яких гібридних моделей (mild hybrids), починаючи з бензинової і дизельної версії XC90 і XC60. У м’яких гібридах буде вперше реалізована система рекуперації кінетичної енергії при гальмуванні, яка в поєднанні з традиційними двигунами внутрішнього згоряння утворює нову електрифіковану силову установку, зазначену індексом «B».
Відповідно до стратегії електрифікації і у відповідь на безпрецедентно високий попит, Volvo Cars перерозподілила свої виробничі потужності таким чином, що до 25% від загального обсягу виробництва припадатиме на гібридні автомобілі з силовими установками Twin Engine. Крім цього, компанія очікує, що силові агрегати з індексом «B» поступово стануть новим стандартом комплектації автомобілів. Це дозволить ще більше наблизитися до реалізації стратегії електрифікації всього модельного ряду до 2025 року.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас