Італійці зібрали купе на базі німецьких технологій (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійці зібрали купе на базі німецьких технологій (фото)

Технології&Авто
998
Італійська компанія Italdesign, що входить до Volkswagen Group, розмістила в Інтернеті зображення-тизери свого нового автомобіля, прем’єра яких відбудеться наступного тижня в Женеві. Це більш відверті тизери, ніж показані раніше, і з них стає зрозуміло, що мова йде про купе 2+2.
За першими тизерами не можна було взагалі нічого сказати про те, яку новинку створила компанія Italdesign. Тепер же можна з упевненістю стверджувати, що італійці готуються до випуску купе з пасажирською формулою 2+2.
На якій стадії – концепт чи серійна версія перебуває цей проект – поки що не відомо. Однак за деякими деталями можна припустити, що мова йде про концепт. Наприклад, ми не побачили на дверях ручок. Хоча, можливо, цей елемент спеціально дизайнери упустили, працюючи над тизером.

Якщо грунтуватися на тизері, то можна очікувати, що нове купе Italdesign буде або повністю електричним, або з гібридною силовою установкою, що підзаряджається. Але навіть якщо машина отримає ДВЗ, то ми сподіваємося, що вона з’явиться в серійному виробництві. Причому в такому ж вигляді, як і концепт.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас