Канадці випустять триколісного «вбивцю» Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канадці випустять триколісного «вбивцю» Tesla

Фондовий ринок
681
Канадська компанія Electra Meccanica відкрила в Китаї свій перший завод з виробництва одномісних бюджетних електромобілів Zongshen. Триколісний «SOLO EV» (Electra Meccanica Solo) зможе проїхати на одному заряді батареї 160 км., а зарядити його можна буде від домашньої розетки менше ніж за шість годин.
Така машина-мотоцикл буде розганятися до 132 км/год. І крім зручних для міста габаритів зможе похвалитися і дуже приємною ціною – купити новинку можна буде всього за $15 тис. Для порівняння, найдешевший електромобіль Tesla обійдеться покупцеві в $42,2 тис.
Компанія вже до кінця березня планує випустити першу партію в 50 триколісних автомобілів. А до кінця 2019-го з її конвеєрів зійдуть 5 тис. SOLO EV. Цікаво, що вже в листопаді кількість попередніх замовлень від потенційних покупців на цю новинку перевищила 64 тис. одиниць, загальна вартість яких складе $2,4 млрд.
Перший дилерський центр компанія Electra Meccanica відкрила в Лос-Анджелесі в 2018 році. З ринковою капіталізацією всього на $126 млн., акції компанії зараз дуже популярні на NASDAQ. Хоча і не вирізняються ціновою стабільністю: за минулий рік вони зростали до $8,25 і опускалися до $0,9.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас