День фінансів, 25 лютого: нагороди для Реви, інспекторів з паркування, і Nokia — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 25 лютого: нагороди для Реви, інспекторів з паркування, і Nokia

480
Проти ночі з 24 на 25 лютого проходила 91-а церемонія вручення найпрестижнішої кінопремії «Оскар 2019». Ми в редакції Finance.ua вирішили не відставати і вручити нагороди «героям Дня Фінансів»:
Piccy.info - Free Image Hosting
Найкраща чоловіча роль. Перемога в цій номінації дісталася міністру соціальної політики Андрію Реві за новину для українських пенсіонерів про одноразову компенсацію в розмірі 2410 грн. Кошти на виплати спрямовані від розмитнення «єврономерів». Рева, до речі, не забув нагадати, що це ініціатива Президента.
Найкращий сценарій-адаптація. В Україні набули чинності зміни, внесені до Положення про ведення касових операцій у національній валюті. Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС. Читайте, до чого доведеться адаптуватися.
Найкращий оригінальний сценарій. У середині квітня 2019 року в Києві планують дозволити інспекторам з паркування штрафувати автомобілі. Вже в травні машини порушників почнуть також евакуювати. Як наслідок – «офіційно» підскочить і вартість паркування в столиці, каже начальник інспекції з паркування Дмитро Рахматуллін.
Найкраща операторська робота. В цій номінації Дня Фінансів перемагає компанія Nokia за створення першого в світі смартфона з п’ятьма камерами. У смартфоні всі камери знімають одночасно, але з різною експозицією, завдяки чому зображення виходить з більш високою деталізацією. У кожну камеру вбудовано сенсор на 12 мегапікселів з діафрагмою f/1.8. Вартість смартфона — $699 (близько 18 900 гривень). Продаж стартує в березні.
Найкраща режисура. Нагорода дістається Ілону Маску, засновнику SpaceX і голові Tesla. Все тому, що йому вдалося взяти в Morgan Stanley іпотечні кредити на загальну суму $61 млн. За даними Bloomberg, кредити взято Маском строком на 30 років, перші кілька років процентна ставка за ним буде становити 3,5% річних, а потім змінюватиметься відповідно до динаміки ключової ставки ФРС. Розмір щомісячного платежу за кредитами Bloomberg оцінює в $180 тис. Нагадаємо, днями компанія Маска відправила чергову величезну партію електрокарів до Європи.
Найкращий форум дня тижня. Вже 27 лютого відбудеться Український Валютний Форум — знакова подія, яка збере ключових гравців валютного ринку. Валютний форум — це можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками НБУ, Нацкомфінпослуг, а також ДФС і юристами. Учасники форуму підіб’ють перші підсумки скасування валютних обмежень і перспективи подальшої валютної лібералізації. Залишилося всього кілька квитків. Придбати їх можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас