Xiaomi Mi 9 відривають з руками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi Mi 9 відривають з руками

Фондовий ринок
21179
Менш ніж за добу після анонсу тільки на одному торговому майданчику JD.com кількість попередніх замовлень на оновлену флагманську модель смартфона Xiaomi Mi 9 досягла 650 тис.. А через кілька годин кількість бажаючих отримати новинку дотяглася в Китаї до мільйона осіб. У компанії очікують, що зростання не припиниться, і моделей на всіх може не вистачити.
Про це повідомили представники Xiaomi, додавши, що офіційний старт продажів наступника Mi 8 намічений на 26 лютого 10 ранку за пекінським часом у спеціалізованих магазинах.
При цьому голова компанії Xiaomi Лей Цзунь заявив, що виробництво флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 стартувало ще в січні 2019 року. Тому до початку продажів на складах компанії має бути достатня кількість смартфонів, щоб задовольнити ажіотажний попит.
Один із засновників Xiaomi, віце-президент і голова відділу кадрів компанії Вен Чуань офіційно підтвердив, що у вільному продажу в роздрібних магазинах Китаю Xiaomi Mi 9 з’явиться вже з 26 лютого. Через два дні флагман з’явиться і в Європі. Вартість його для моделі на 6 Гб і 128 Гб оперативної і внутрішньої пам’яті відповідно складе $446. Якщо ж покупець захоче оперативку на 8 Гб, йому доведеться викласти $491.
Хочете новенький Xiaomi? Підберіть собі вигідний кредит на Finance. Портал проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас