Названо електромобіль, який у 2018 році найбільше продавався — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо електромобіль, який у 2018 році найбільше продавався

Особисті фінанси
5823
За даними німецького Центру сонячної енергії і водневих досліджень у федеральній землі Баден-Вюртемберг, в 2018 році найпопулярнішим електромобілем в світі став Nissan LEAF – 363 940 проданих одиниць.
На другому місці Tesla Model S – 243 200 одиниць. На третьому китайські BAIC EC-Series – 172 850 одиниць. Ці цифри дуже схожі на ті, які раніше опублікував EV Sales Blog. Вони відрізняються, але небагато. Мабуть, різні інститути застосовують різні системи підрахунку продажів електрокарів.
LEAF вже кілька років поспіль є найбільш продаваним електромобілем у світі. Однак, в останні роки у нього з’явилося багато конкурентів.
Особливо вражає популярність і зростання продажів Model S. Тому японцям потрібно повсякчас збільшувати свої продажі, щоб залишатися лідером цього дуже перспективного сегменту автомобільного ринку.
Якщо ви мрієте придбати електромобіль і вам бракує коштів, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо кредитів в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс.

Підібрати кредитний продукт 🚘

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас