У Харкові підірвали два банкомати і забрали гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові підірвали два банкомати і забрали гроші

Кримінал
1001
У Харкові в ніч на п’ятницю невідомі підірвали банкомати Укрсиббанку і Приватбанку, розташовані на просп. Перемоги та вул. Врубеля відповідно, і забрали гроші.
Про це повідомили в Нацполіції Харківської області.
“О 3:14 на проспекті Перемоги невідомі підірвали банкомат і забрали касети. О 3:26 троє чоловіків у масках на вул. Врубеля підірвали ще один банкомат і забрали гроші в мішку”, — повідомляє відділ комунікацій ГУ Національної поліції в Харківській області.
Ніхто не постраждав.
За інформацією правоохоронців, один з грабіжників був одягнений у темно-зелений плащ. Двоє інших — в темні куртки з капюшонами, у одного з них капюшон всередині червоний. Свідок повідомив поліції, що з місця злочину ці троє поїхали на автомобілі сірого кольору.
Для пошуку зловмисників в місті введено в дію поліцейську операцію “Сирена”. О 3:50 на вул. Свинаренка було виявлено автомобіль, в якому знаходилися елементи банківських касет.
Інформація про подію зареєстрована в районних відділах поліції.
ПриватБанк оголосив 50 тис. гривень нагороди за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які пограбували банкомат на вулиці Врубеля в Харкові. Передати інформацію в банк можна будь-яким зручним способом. Інформатору гарантують анонімність.
Зараз співробітники Служби безпеки Приватбанку і слідчі поліції з’ясовують всі обставини злочину та встановлюють факти, які вказують на осіб, які можуть бути до нього причетні, резюмували в банку.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас