Укртелеком виставив на ProZorro перший лот — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укртелеком виставив на ProZorro перший лот

Фондовий ринок
3294
Укртелеком виставив на електронному майданчику ProZorro свій перший лот.
Про це повідомляється на сайті компанії.
“Електронна система ProZorro запустила новий напрямок у своїй діяльності із співпраці з недержавними компаніями. Однією з перших стала компанія Укртелеком, виставивши на цьому майданчику свій перший лот”, – йдеться в повідомленні.
За словами директора Департаменту управління нерухомістю ПАТ “Укртелеком” Євгена Нищенка, компанія вирішила здати в оренду приміщення, які не використовуються в операційній діяльності.
«Наш перший лот на ProZorro – це пілотний проект, у межах якого відпрацьовуються усі практичні питання з використання електронного майданчика. В період експозиції лоту на ProZorro, попит потенційних орендарів на пропоновані приміщення відчутно збільшився. Надалі плануємо налагодити співпрацю щодо інших майнових комплексів та приміщень із використанням ProZorro», – зазначив Нищенко.
Загалом, компанія готова запропонувати в оренду близько 1,5 тис. різних об’єктів нерухомості. 60% вільних площ знаходяться в центральних районах міст і обласних центрів.
Ощадбанк подав черговий позов до ТОВЕСУ” про стягнення близько 1,1 млрд грн за нововиявленими обставинами. Вимоги стосуються стягнення на цінні папери – акції прості іменні ПАТ “Укртелеком”, які належать на праві власності ТОВЕСУ” і становлять 92,7906% статутного капіталу ПАТ “Укртелеком”. Ухвалу про початок провадження цієї справи господарський суд міста Києва прийняв 6 лютого 2019 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас