Не iPhone: названо найкращий смартфон за якістю відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Не iPhone: названо найкращий смартфон за якістю відео

Фондовий ринок
2277
Компанія DxOMark, яка займається тестуванням камер і об’єктивів, включаючи камери сучасних смартфонів, опублікувала результати тестування нового флагманського камерофона Xiaomi Mi 9.
У загальному підсумку пристрій набрав 107 балів, поступившись в загальному рейтингу тільки Huawei Mate 20 Pro і Huawei P20 Pro, які отримали по 109 балів, розділивши між собою перше і друге місце в рейтингу DxOMark.
Якщо подивитися на результати тестів окремо за якістю фото і відео, то виходить наступне: Xiaomi Mi 9 отримав 112 балів за якість фото і 99 за якість відео.
При цьому у флагманів Huawei по 114 за якість фото і 97/98 за якість відео.
Виходить, що відеокамера у Xiaomi Mi 9 виявилася кращою, ніж у Huawei Mate 20 Pro і P20 Pro.
Фахівці DxOMark підтвердили, що це найкращий смартфон Xiaomi з усіх, які потрапляли до них на тестування.
Камера дозволяє отримувати чудові знімки практично в будь-яких ситуаціях. Окремої похвали удостоївся спалах, який виконує своє завдання просто відмінно. Портретний режим на Xiaomi Mi 9 працює чудово, також відмінно показав себе дворазовий зум без втрати якості.
Окремо було відзначено, що в плані якості відеозапису Xiaomi Mi 9 став найкращим смартфоном з усіх протестованих. Смартфон записує відео роздільністю 4К з мінімальним рівнем шумів і чудовою стабілізацією, яка відмінно працює навіть в процесі ходьби. Також камера добре справляється із записом відео в темний час доби.
Якщо ви хочете придбати новий телефон, але не вистачає коштів, то сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит.

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас