2185
Держстат назвав найдешевше і найдорожче м'ясо
— Особисті фінанси
Найдоступнішим м’ясом в Україні залишається курятина.
Про це свідчать дані Держстатистики.
У січні 2019 року вартість 1 кг тушки курки в середньому становила 58,66 грн. Найдорожче курятину продавали в Донецькій і Чернівецькій областях – 62,6 грн і 62 грн за кілограм продукту. Найдешевше – у Дніпропетровській області – 54,3 грн за кг.
Значно дорожче обходилася українцям свинина – 116,3 грн за кг продукту. Найвищі ціни на свинину зафіксовані в Закарпатській області – 125,3 грн за кг, найнижчі – в Тернопільській області – 103,2 грн за кг.
Яловичина завершила січень в статусі найдорожчого м’яса. Вартість 1 кг продукту в середньому становила 129 грн. Найдорожче продавали яловичину в Києві – 145,1 грн за кг продукту, найдешевше – в Чернігівські області – 116 грн за кг.
За матеріалами: УНН
Поділитися новиною
Також за темою
5 варіантів пасивних інвестицій, які приносять прибуток навіть без участі інвестора
НКЦПФР оновила список скам-проєктів
Дрова дорожчають: яка ціна у жовтні
Скільки отримують пенсіонери в Україні (статистика)
В Україні офіційно запустили стримінговий сервіс HBO Max (тарифи)
Штрафи за порушення військового обліку: в яких областях найбільше карають