2184
Держстат назвав найдешевше і найдорожче м'ясо
— Особисті фінанси
Найдоступнішим м’ясом в Україні залишається курятина.
Про це свідчать дані Держстатистики.
У січні 2019 року вартість 1 кг тушки курки в середньому становила 58,66 грн. Найдорожче курятину продавали в Донецькій і Чернівецькій областях – 62,6 грн і 62 грн за кілограм продукту. Найдешевше – у Дніпропетровській області – 54,3 грн за кг.
Значно дорожче обходилася українцям свинина – 116,3 грн за кг продукту. Найвищі ціни на свинину зафіксовані в Закарпатській області – 125,3 грн за кг, найнижчі – в Тернопільській області – 103,2 грн за кг.
Яловичина завершила січень в статусі найдорожчого м’яса. Вартість 1 кг продукту в середньому становила 129 грн. Найдорожче продавали яловичину в Києві – 145,1 грн за кг продукту, найдешевше – в Чернігівські області – 116 грн за кг.
За матеріалами: УНН
Поділитися новиною
Також за темою
В «Армію+» додано 5 нових рапортів та довідник Армія ID
Укрпошта запустила бета-версію нового мобільного застосунку: які функції там доступні
Які пільги та гарантії передбачені для осіб з інвалідністю
Ціни на борщовий набір у вересні 2025 року
Поширені помилки при купівлі смартфона, які зіпсують користування
Як впорядкувати витрати: правило чотирьох конвертів