Держстат назвав найдешевше і найдорожче м'ясо


Держстат назвав найдешевше і найдорожче м'ясо

Найдоступнішим м’ясом в Україні залишається курятина.

Про це свідчать дані Держстатистики.

У січні 2019 року вартість 1 кг тушки курки в середньому становила 58,66 грн. Найдорожче курятину продавали в Донецькій і Чернівецькій областях – 62,6 грн і 62 грн за кілограм продукту. Найдешевше – у Дніпропетровській області – 54,3 грн за кг.

Значно дорожче обходилася українцям свинина – 116,3 грн за кг продукту. Найвищі ціни на свинину зафіксовані в Закарпатській області – 125,3 грн за кг, найнижчі – в Тернопільській області – 103,2 грн за кг.

Яловичина завершила січень в статусі найдорожчого м’яса. Вартість 1 кг продукту в середньому становила 129 грн. Найдорожче продавали яловичину в Києві – 145,1 грн за кг продукту, найдешевше – в Чернігівські області – 116 грн за кг.

  • i

    Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідну частину тексту й натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це нам.

Дивись також
Сервіс підбору кредитів
  • Надішліть заявку
  • Дізнайтесь про рішення банку
  • Підтвердіть заявку та отримайте гроші
грн
Замовити кредит онлайн
В Контексті Finance.ua