Суд заарештував екс-посадовців "Укргазбанку", підозрюваних у привласненні 39 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував екс-посадовців "Укргазбанку", підозрюваних у привласненні 39 мільйонів гривень

Кримінал
602
Для двох екс-посадовців “Укргазбанку”, яких підозрюють у привласненні 39 мільйонів гривень, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.
Про це повідомили на офіційному сайті Національної поліції України.
“11 лютого колишньому члену спостережної ради одного з банків, екс-заступнику голови правління банку та керівникові підприємства було повідомлено про підозру за ч. 3, 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. В подальшому екс-заступникові голови правління банку було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави – 960 500 гривень, а керівникові комерційної структури – домашній арешт”, – зазначили у повідомленні.
А вже 19 лютого суд обрав запобіжний захід і колишньому члену спостережної ради. Згідно з ухвалою суду, останнього взято під варту в залі суду. Крім того, суд визначив підозрюваному альтернативний запобіжний захід у вигляді застави – 90 мільйонів гривень.
За версією слідства, підозрювані перевели 39 мільйонів гривень на рахунки заздалегідь створеного підконтрольного підприємства – за оренду й ремонт приміщень, якими банк фактично не користувався.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас