Альфа-Банк Україна дарує 50 000 грн на мрію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна дарує 50 000 грн на мрію

Фондовий ринок
918
Альфа-Банк Україна проводить акцію для своїх вкладників – «Мрія в подарунок». Її учасником може стати кожен, хто в період з 18 лютого по 27 червня 2019 року розмістить депозит «Розумний» терміном на 3 місяці. Оформлений внесок – це автоматичний квиток до розіграшу одного з чотирьох сертифікатів на суму 50 000 грн кожен.
Акція «Мрія в подарунок» – подвійна вигода: можливість примножити кошти і отримати подарунок на втілення мрії.
Вклад «Розумний» від Альфа-Банку Україна єдиний варіант депозитної програми, що має високу прибутковість і одночасно гнучкість збереження коштів. Термін депозиту становить всього три місяці, при цьому клієнт отримує зростаючу ставку до 21% річних, що є найбільшим показником серед аналогічних банківських пропозицій на сьогоднішній день, і можливість повернути кошти до закінчення терміну. За бажанням вкладник може забрати гроші після закінчення кожного місяця без втрати відсотків, нарахованих за кожний повний місяць обслуговування депозиту.
Мінімальна сума вкладу 5 000 грн.
Розіграш грошових сертифікатів на мрію буде проходити раз на місяць. Перший переможець буде визначений 29 березня 2019 року. Оформити депозит «Розумний» можна в будь-якому відділенні Альфа-Банку України або через інтернет-банкінг My Alfa-Bank. Мрії повинні здійснюватися. Перетворюйте маленькі мрії у велике чудо!
Офіційні правила акції
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас