На Запоріжчині у "чорних ювелірів" вилучили товару майже на 100 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Запоріжчині у "чорних ювелірів" вилучили товару майже на 100 мільйонів гривень

Кримінал
3204
У Запорізькій області співробітники столичного управління Державної фіскальної служби викрили організоване угруповання, яке незаконно виготовляло та продавало ювелірні вироби.
Як повідомили в прес-службі ДФС, “чорні ювеліри” організували потужне виробництво і продаж коштовностей в обхід сплати податків: дорогоцінні метали і камені купувалися за готівку, а потім з них виробляли ювелірні прикраси, які продавалися через спеціально створену мережу магазинів, а також через інтернет.
Свою діяльність шахраї вели від імені десятків підставних осіб, як правило підлеглих працівників або пов’язаних з організаторами людей, які були оформлені як приватні підприємці.
Доходи, отримані від проведених операцій, не відображалися в бухгалтерському та податковому обліку підконтрольних підприємств.
В рамках викриття “чорних” ювелірів податківці провели 11 обшуків, під час яких вилучили ювелірні вироби загальною вартістю 98 млн грн, чорнову документацію, комп’ютери та електронні носії інформації.
Операція з викриття зловмисників проводилася під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури. Слідчі дії тривають.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас