Apple запустить потоковий відеосервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запустить потоковий відеосервіс

Фондовий ринок
466
25 березня Apple проведе презентацію, на якій представлять сервіси підписок.
Як повідомляє Bloomberg з посиланням на свої джерела, корпорація презентує новинний і відеосервіс, які будуть працювати в платному форматі.
Останній, як очікується, запустять у квітні-травні.
У технічному плані сервіс буде схожий на Netflix, а в каталозі будуть фірмові фільми і серіали, зняті на замовлення Apple або проспонсоровані компанією.
За інформацією CNBC, там можуть розмістити контент інших компаній, а також надати доступ до бази даних інших провайдерів. Підписка буде проводитися в рамках єдиного майданчика. Обіцяно фільми і шоу Starz, Showtime і Viacom. В HBO поки що не визначилися. Netflix і Hulu можуть залишитися «за бортом». Оригінальні фільми і серіали будуть безкоштовними для власників техніки Apple. Поки що не ясно, чи буде це якийсь тріальний період або постійна послуга.
Новини будуть йти через додаток Apple News, що відразу обмежує аудиторію. Можливо, в майбутньому компанія розширить географію свого застосування. В рамках Apple News обіцяно розділ журналів, який повторить функціональність і зовнішній вигляд Texture. Запуск теж планується до початку літа.
Ціни поки що не уточнюються, але, ймовірно, за новини доведеться заплатити до $10, за відеоконтент – $10-15.
Подейкують про запуск ігрового передплатного сервісу, який також можуть представити в кінці березня. Дата запуску, підтримувані платформи і ціна поки що не уточнюються.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас