Opera готує редизайн браузера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opera готує редизайн браузера

Фондовий ринок
412
Новинка отримала змінений користувальницький інтерфейс, який покликаний «перевизначити сучасний браузер як з точки зору зовнішнього вигляду, так і з точки зору функціональності.
Новинку позиціонують як рішення, в якому на першому місці перебуває веб-контент, а не зовнішній вигляд браузера. Зокрема, нова збірка відрізняється меншою кількістю відволікаючих факторів, на кшталт розділових ліній між елементами або темною темою.
Актуальна версія Opera отримала бічну панель зліва. Але в поточній збірці вона темна незалежно від вибраної теми. В Opera R3 вона змінює забарвлення разом зі зміною оформлення: в темних або світлих тонах. Вийде єдиний дизайн для обох варіантів, що буде менше відволікати від роботи і знизить навантаження на очі.
У числі інших змін відзначимо перенесення кнопок EasySetup (налаштування) і Snapshot (знімок екрана) на один рівень з адресним рядком. Раніше перша кнопка «жила» тільки на стартовій сторінці.
Opera R3 включає в себе вбудований криптогаманець, який дозволяє здійснювати оплату в криптовалюті і переглядати Web-3. Завантажити версію Opera R3 для розробників можна за посиланням з офіційного сайту.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас