Bentley представила найшвидший кросовер у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bentley представила найшвидший кросовер у світі

Технології&Авто
3241
Компанія Bentley представила кросовер Bentayga Speed, який позиціонується як найшвидший серійний SUV в світі.
Максимальна швидкість моделі Bentayga зросла до 306 км/год, пише Motor1.
Автомобіль оснащений 6-літровим твін-турбо W12, який на базовій версії видає 600 к.с., а на модифікації Speed ​​- 626 к.с. Що цікаво, за потужністю Bentley Bentayga поступається попередньому рекордсмену серед кросоверів – 641-сильному Lamborghini Urus з двигуном V8.
Незважаючи на те, що крутний момент залишився незмінним, динаміка розгону 0-100 км/год покращилася на 2 десяті секунди – до 3,9 секунди. Максимальна швидкість зросла до 306 км/год і формально Bentayga Speed ​​тепер динамічніше Urus, а Lamborghini втратила звання найшвидшого серійного кросовера в світі – тепер це Bentley.
Для нової модифікації були переналаштовані режим Sport в електронній системі, доопрацьована 8-ступінчаста автоматична коробка передач і 48-вольтна система Dynamic Ride, що падавляє крен. Підвіска стала жорсткішою, а спортивний вихлоп – гучнішим.
Візуально автомобіль відрізняється 22-дюймовими колесами з особливим 10-спицевим дизайном, темними фарами, ліхтарями і гратами радіатора. Салон може бути оброблений алькантарою, яка не пропонується для інших версій Bentayga, а також на сидіннях і передньої панелі з’являється логотип Speed.
Вартість Bentley Bentayga Speed ​​поки не названа. Автомобіль представлять на автосалоні в Женеві в березні, а продажі почнуть протягом 2019 року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас