ЗМІ дізналися, які гаджети випустить Google в 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ дізналися, які гаджети випустить Google в 2019 році

Фондовий ринок
989
Компанія Google в 2019 році має намір представити велику кількість апаратних новинок, стверджують обізнані джерела.
По-перше, очікується поява на ринку більш доступних смартфонів Pixel. Подробиці поки не повідомляються. Однак передбачається, що вартість бюджетної лінійки Pixel буде меншою від ціни бюджетного iPhone Xr ($ 749), пише itc.ua.
Попередні чутки свідчили про наявність LCD дисплеїв з роздільною здатністю Full HD в середньому і великому розмірах, процесорів Snapdragon 670, вбудованого сховища ємністю 32 ГБ, 12-мегапіксельної камери на задній панелі і одиночної камери на лицьовій панелі.
Крім того, повідомляється, що Google працює над власним розумним годинником, який вона нарешті випустить під власним брендом – без співпраці з партнерами, такими як LG. Але будь-яких відомостей про цей пристрій і зовсім немає. Разом з тим, повідомляється про очікуваний випуск оновленої моделі розумної колонки Home і нової камери спостереження.
Крім того, ближче до кінця року варто очікувати вже традиційну презентацію флагманських смартфонів Pixel нового покоління. Терміни презентації інших очікуваних новинок поки не називаються.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас