Браузер Opera оновиться до версії Reborn — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Браузер Opera оновиться до версії Reborn

Технології&Авто
1389
Творці Opera вирішили “переглянути дизайн браузера” і випустили версію для розробників під кодовою назвою R3 (Reborn 3).
Оновлення дизайну мають “поліпшити роботу користувача”, повідомляється на офіційному сайті розробників Opera.
“З версією З R3 ми поміщаємо веб-контент у центр уваги. Ми видалили розділові лінії між розділами, щоб ви могли переглядати без відволікань. Також ми дали браузеру дві різні теми: світлу і темну”, – зазначають розробники.
Інструмент створення скріншотів перенесли в панель з адресним рядком, де розташовуються інші корисні об’єкти. Важливі настройки браузера доступні в EasySetup праворуч від адресного рядка. У цьому розділі можна змінювати графічну тему, додавати шпалери, міняти зовнішній вигляд інших компонентів браузера.
Розробники хочуть, щоб браузер був більше схожий на фоторамку, де краї не відволікають від перегляду основного вмісту веб-сторінки.
Крім того, нова Opera R3 отримала вбудований криптогаманець. Раніше він був доступний тільки користувачам мобільного додатка, а версія R3 запускається на комп’ютерах.
“Наш новий браузер також має вбудований криптогаманець, який дозволяє вам переглядати веб-сторінки Web 3, підписуючи крипто-транзакції на вашому телефоні. Щоб використовувати його, вам потрібно з’єднати криптографічний гаманець в Opera для комп’ютерів з браузером Opera для Android”, – підкреслили розробники.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас