СГ "ТАС" виплатила понад 342 тис. грн за договором "Повний бізнес-захист" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 342 тис. грн за договором "Повний бізнес-захист"

Особисті фінанси
30
Понад третину мільйона гривень виплатила минулого тижня Страхова група «ТАС» своєму клієнтові, власникові одного з ресторанів в курортній зоні Одеси.
Пожежа в непрацюючому в зимовий сезон ресторані виникла о п’ятій годині ранку. Пожежні, що оперативно прибули за викликом, вже за годину повністю загасили вогонь, однак дерев’яна одноповерхова будівля площею 80 квадратних метрів вигоріла вщент. На щастя, в результаті пожежі ніхто не постраждав. Водночас, за висновком експертів, сама споруда ресторану відновленню не підлягає.
За фактом пожежі правоохоронцями Одеси було відкрите кримінальне провадження, в рамках якого з’ясовуються причини займання. За даними місцевих ЗМІ, серед варіантів, які розглядають співробітники поліції, фігурує й підпал споруди.
Втім, поки триває розслідування причин та обставин інциденту, Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором «Повний бізнес-захист» визнала подію, що сталася, страховою та виплатила власникові знищеного вогнем ресторану належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, що сягнули 342518 грн.
Нагадаємо, «Повний бізнес-захист» – це унікальна програма комплексного страхування майна та відповідальності власників малого та середнього бізнесу, розроблена спеціалістами СГ «ТАС». За умовами програми кожен підприємець може застрахувати своє майно на випадок знищення чи пошкодження внаслідок пожежі, вибуху, удару блискавки, атмосферних стихійних явищ, тиску снігу, паводку, землетрусу, осідання ґрунту, протиправних дій третіх осіб тощо.
Цікаво, що в рамках договору підприємці, окрім власне приміщення, внутрішнього оздоблення, торгового, офісного, рекламного, освітлювального обладнання, побутової техніки та електроніки, мають можливість застрахувати товарні запаси в магазині, скляні вітрини та вікна, готівку в касі. Окрім того, за договором «Повний бізнес-захист» власники бізнесу можуть також застрахувати свою відповідальність перед третіми особами на випадок заподіяння шкоди їх майну та здоров’ю. Серед інших переваг продукту варто зазначити те, що за умовами договору страховик, окрім всього іншого, може компенсувати страхувальникові витрати на час перерви в роботі, спричиненої пошкодженням майна, що унеможливлює діяльність підприємства.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас