"Автоцивілка" від СГ "ТАС" врятувала клієнта від величезних витрат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Автоцивілка" від СГ "ТАС" врятувала клієнта від величезних витрат

Особисті фінанси
132
На днях Страховая группа «ТАС» здійснила чергову велику виплату – за одним страховим випадком було виплачено відшкодування в розмірі 330000 грн. Так, майже третину мільйона гривень склали збитки власника дорогого позашляховика Volvo ХС90, який було пошкоджено в результаті зіткнення з автомобілем ЗАЗ «Славута». Цей інцидент стався в Черкасах.
На дорозі власник ЗАЗ, поспішаючи у справах, не пропустив Volvo і допустив зіткнення з ним. В результаті ДТП суттєвих пошкоджень зазнали обидві автівки. Зокрема у позашляховика було пошкоджено дві двері та ліве крило. В свою чергу, у ЗАЗ внаслідок аварії було пошкоджено передні крила, деформовано капот, розбито бампер та решітку радіатора. Втім, сплачувати за ремонт, принаймні, чужого автомобіля винуватцеві ДТП не довелося – завдяки наявності полісів обов’язкової та добровільної «автоцивілки» від СГ «ТАС». Так, за полісом ОСЦПВ страховик відшкодував потерпілому максимальну за законом страхову суму в розмірі 100 тисяч гривень, решту – 230 тисяч гривень – страховик виплатив відповідно до своїх зобов’язань в рамках договору добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, що входить до складу комплексного продукту для автомобілістів «Повний автозахист».
Нагадаємо, пакетний договір «Повний автозахист» є унікальною розробкою спеціалістів Страхової групи «ТАС» та забезпечує всебічний страховий захист автовласника на дорозі. «Повний автозахист» включає в себе кілька програм страхування. Так, за програмою «Легке КАСКО» страховик забезпечує захист на випадок знищення або викрадення автомобіля власника договору. Водночас за програмою «Автоцивілка +» відшкодуються збитки, заподіяні третім особам з вини власника договору, в сумі, що перевищує визначений законом ліміт відповідальності страховика за полісом ОСЦПВ, встановлений в розмірі 100 тисяч гривень.
За програмою «Дорожній амулет», що також входить в пакетний договір «Повний автозахист», Страхова група «ТАС» забезпечує захист здоров’я страхувальника в разі ДТП, покриваючи витрати на організацію та оплату необхідної йому медичної допомоги.
Додатковим приємним бонусом для власника договору є «Сервісна картка», що дозволяє цілодобово отримувати консультаційну підтримку з боку СГ «ТАС». Крім того, картка гарантує власникові договору отримання своєчасної необхідної технічної, медичної та юридичної допомоги. Таким чином, договір «Повний автозахист» забезпечує всебічний захист автовласника на дорозі і, що особливо важливо, саме в тих межах, що необхідні саме йому, адже в рамках договору кожен клієнт компанії може в залежності від власних потреб комбінувати різні опції та набори страхових ризиків, обираючи те рішення, що оптимально відповідає його вимогам до страхового захисту.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас