Названо найбільш інтернет-залежні країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найбільш інтернет-залежні країни

Світ
921
Експерти склали список країн, жителі яких проводять найбільшу кількість часу в інтернеті. Першу сходинку посіли Філіппіни. У 2018 році люди присвячували інтернету в середньому десять годин і дві хвилини щодня.
Про це повідомляє CNN.
На другому місці опинилася Бразилія (9 годин 29 хвилин), на третьому – Таїланд (9 годин 11 хвилин). Також до першої п’ятірки увійшли Колумбія (рівно дев’ять годин) та Індонезія (8 годин 36 хвилин).
Середній світовий показник часу, проведеного «онлайн», склав шість годин сорок дві хвилини. Країною, де люди найменше захоплені інтернетом, виявилася Японія – її жителі сиділи у «всесвітній павутині» всього 3 години 45 хвилин на день. На соціальні мережі припадало лише 36 хвилин.
Автори рейтингу зазначили, що вищевказані цифри – показник того, що багато процесів зараз пов’язані з комп’ютерами і мобільними гаджетами. Так, з їх допомогою люди працюють, бронюють квитки і місця в готелях, здійснюють зв’язок з колегами та начальством. Навіть ті, хто трудиться поза офісами (наприклад, таксисти), часто використовують різні додатки.
Експерти підрахували, що зараз інтернетом користується 57% всього людства. У 2018 році до мережі підключилося понад 360 мільйонів нових користувачів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас